Info Streetsingers

'the Streetsingers' is een gemengd koor bestaande uit 60 leden en is opgericht in 1980 door Noël Seerden, die nog altijd de 1e dirigent is. De pianobegeleiding wordt verzorgd door Bert Peeters, zowel tijdens de repetities als bij optredens. Bij gelegenheid wordt het koor begeleid door een combo. Wij zijn een koor dat een hoog muzikaal niveau nastreeft met een repertoire dat een breed publiek aanspreekt (o.a. klassiek, pop, musical, gospel, jazz). Het hoge muzikale niveau bereiken we door veel aandacht te besteden aan de muzikale vorming van de koorleden. De optredens vinden voornamelijk plaats in de regio Weert. Enkele voorbeelden van optredens  zijn: deelname aan het Cultureel Lint te Weert, deelname aan korenavonden en gastoptredens bij kerstmarkten. Daarnaast streven the Streetsingers ernaar eens per twee à drie jaar een theatershow te geven. Ook verzorgen the Streetsingers traditiegetrouw de heilige missen op tweede Kerstdag en tweede Paasdag in de kerk H.H. Hieronymus en Antonius te Laar (Weert).
Op aanvraag verzorgen wij ook de muzikale omlijsting van huwelijken. Voor informatie kun je contact op nemen het het secretariaat.

Heb je interesse om mee te zingen? Dan ben je van harte welkom om vrijblijvend een repetitie bij te wonen. Wij repeteren iedere dinsdag van 20.15 uur tot 22.30 uur in “Café-Zaal Bee-j Bertje” gelegen aan de Rietstraat 28 te Laar (Weert).

Raadpleeg de agenda voor de evenementen waaraan wij deelnemen, zodat je geen concert of optreden hoeft te missen.

Voor meer informatie over the Streetsingers kun je contact opnemen met het secretariaat.

Wens-Webdesign